Department of Corrections - Head Office
Department of Corrections - Head Office
Department of Corrections - Head Office
Department of Corrections - Head Office
Department of Corrections - Head Office
Department of Corrections - Head Office
Department of Corrections - Head Office
Department of Corrections - Head Office
Department of Corrections - Head Office
Department of Corrections - Head Office
Department of Corrections - Head Office
Department of Corrections - Head Office
Department of Corrections - Head Office
Department of Corrections - Head Office

Department of Corrections - Head Office

44-52 The Terrace, Wellington Central, Wellington

Key Project Details
TypeGovernment Interior Design Relocation
SqM12,500
ValueConfidential
Time Frame4 Years

Catalyst teamed up with Department of Corrections in 2017 for its National Office refurbishment in Wellington. A 14-floor building across 12,500m2 to provide comprehensive design services for the tenant.

A fully immersible Activity Based Working environment, the staff floors have a diverse choice of workplace settings including collaboration space, project space, focus rooms, and a central kitchen hub for gathering, positioned by the new stair connecting the floors.

An extremely important aspect of this project was the Catalyst-led ‘retreat’ areas. 

Recognising that collaborative areas can sometimes be a little overwhelming due to the noise, hype and excitement that is generated, Catalyst developed retreat areas that enabled more introverted people to undertake their work. These areas also supported focus-based work activities and where privacy is required.

As an added feature, Catalyst developed a Virtual Reality programme for the senior executive team – this enabled them to truly grasp how the new workspaces would work and how the multiple areas would support their respective teams.

Like what you see?

We’d love to work with you

Enquire Now