Objective 2

Details

  • Completion date: July 2018
  • Project size: 450sqm

Objective

Catalyst was given the opportunity to create an agile and open zone, to inspire passion and drive for an exponentially growing company.

Contrasting from carbon fibre features in both their Sydney and London offices, we were given the ability to select warmer earthier finishes such as reindeer moss and light timbers to bring some vibrancy and life into the space – loosely tying back to worldwide sites where possible. Angular walls and feature elements were specified for the corridor, feature screens and ceiling fins, feature lighting and joinery; to naturally draw the eye and provide a spirited, agile feel to the space. Fins were angled to provide uninterrupted views of the ocean from the entire space, providing a visual barrier between public and staff zones whilst maintaining an open flow. Catalyst managed to control price, trades and the construction schedule for this project, and overall, delivered the construction to a very tight schedule without dramatic increase to the budget.

“Best boardroom of all our offices, in the world”

Tony Walls - Founder & CEO, Objective