Chorus-header

Details

  • Project size: 4,000m2

Chorus

Reflective of their mission to connect New Zealand, the offices of these telecommunication leaders were designed to be dynamic and innovative.

Catalyst were successful in being awarded the architectural design and project management roles for Chorus’ new Wellington head office. The resulting fit-out created a highly interactive environment for both the Chorus team and their customers, embodying their company values to generate a simple, excellent experience for their clients. Following the success of this project, Chorus have subsequently engaged Catalyst for their other offices across New Zealand.

Client objectives

  • Leading edge technology being applied in the office workplace.
  • Flexible work environment that fostered creativity.
  • A mixture of formal working areas, break-outs and flexible meeting spaces
  • A high level of “Wow” factor for both staff and customers

I was very please with the results that Catalyst delivered.

Sharon Leach - Chorus