Baldwins Office

Details

  • Completion date: February 2017
  • Project size: 700 sqm
  • Duration: 6 months

Baldwins

As an approachable, outward facing firm, it was important to Baldwins that they presented a clear image of professionalism and dependability.

Baldwins engaged Catalyst in 2016 to assist with the design and build of their new Wellington office. An exciting opportunity to refresh the firm’s look, Catalyst aimed to capture Baldwins vision for a workspace that defined them as market leaders in intellectual property. Following the success of this project, Baldwins have subsequently engaged Catalyst for other offices in New Zealand.

Client objectives

Premium views were key for the public zone, and refined materials such as glass, timber and stone were selected to exude class and add ‘wow-factor’.

To reflect the eccentric taste of the partners, bands of contrasting carpets were used to line key circulation zones, retro feature lighting highlighted waiting areas, and a white powdercoated aluminium suite was specified to define the Meeting room suites.

Each visitor’s area has the ability to be open up to the kitchen, to accommodate large functions. Baldwins on both occasions have informed us that the public space has been well received by their clients.

Working with Catalyst made the whole project easy... Not only would I recommend them, we have already engaged them on another project.

Gay Rankin - Baldwins